Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Studieprojekter

Står din virksomhed med en afgrænset problemstilling kan et studieprojekt (semesterprojekt eller diplomingeniørprojekt) på diplomingeniøruddannelsen være en mulighed. Et samarbejde med en studerende strækker sig typisk over et semester (6 måneder). Projektet aftales imellem den studerende, en projektvejleder og virksomheden.

Ved at indgå i et tæt samarbejde med studerende om studierelaterede projekter, opnår virksomheder ofte en værdifuld, direkte kontakt med fremtidens ingeniører og kan dermed påbegynde en rekrutteringsindsats blandt de unge, allerede imens de er under uddannelse.

Projektet skal tage udgangspunkt i en faglig problemstilling, og passe ind i den studerendes studieforløb, så projektet bidrager til den studerendes læring.

Har du et projektforslag?

Vi modtager løbende projektforslag fra virksomheder, som gøres tilgængelige for de studerende i et internt projektkatalog. Du kan tage en snak med en af vores projektkoordinatorer, hvis du har et forslag til et muligt projekt. Deres kontaktoplysninger står nedenfor.

Forslag beskrives i projektskabelonen nedenfor og sendes til den aktuelle projektkoordinator.

Send en mail til ase@au.dk, hvis du er i tvivl om, hvem du skal kontakte.

Hvad er et projektforslag?

Et projektforslag til et diplomingeniørprojekt er en problemstilling som kan løses i samarbejde med studerende og virksomheder. Forslaget kan opstå på flere forskellige måder. Den studerende kan have skabt en kontakt til en virksomhed i forbindelse med praktikperioden, eller have fået ideen til et emne i forbindelse med studiet.

Projektkoordinatorer Ingeniørhøjskolen

Bioteknologi og Kemi

Keld Lars Bak

Uddannelsesleder, lektor

Sundhedsteknologi, Elektronik, IKT og Elektrisk energiteknologi

Bygning og bygningsdesign

Karsten Völcker

Uddannelsesleder, lektor