Praktikanter overfører ny viden til virksomheder

"Som praktikant kommer man med en ny tilgang til tingene", Martin Holse, Ingeniørstuderende. Foto Lars Kruse, AU Foto.

Morten Holse Nielsen er ingeniørpraktikant i innovationsafdelingen hos den globale virksomhed Marel med hovedsæde i Aarhus. Han har meget at lære af de erfarne ingeniører, men han mener samtidig, at praktikanter kan bidrage med nye perspektiver på de ingeniørmæssige problemstillinger.

”I en innovationsafdeling kan det være rigtig meget værd, at der kommer nye folk med nye idéer og nye tilgange til opgaveløsningen. Her bruger vi vores viden om teknologi til at ændre den måde, vi forarbejder og producerer fødevarer på i en mere bæredygtig og økonomisk forsvarlig retning. For mig er det enormt vigtigt at være i en virksomhed, der tager et ansvar, gør en forskel og ikke bare er fokuseret på bundlinje,” siger han.

Læs om Ingeniørhøjskolens fagmiljøer:

Ingeniørhøjskolen har en række forsknings- og udviklingsmiljøer med høj international konkurrencedygtighed. Bliv inspireret i et af de fire magasiner og kontakt os, hvis du vil høre om mulighederne for et samarbejde med undervisere, forskere eller studerende.

Læs om bioteknologi og kemi
Bioteknologi og kemi
Læs om elektronik og computerteknologi
Elektronik og computerteknologi