Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Praktik- og projektdag på Navitas

Praktik- og projektdag afholdes fredag den 20. marts 2020
på studieretningen: Maskinteknik

Vi inviterer til praktik- og projektdag (P-dagen på Navitas) d. 20. marts 2020 fra kl. 13-15, hvor virksomheder og studerende kan møde hinanden og få en snak om praktik- eller projektsamarbejde.


Invitation

Kom til praktik- og projektdag d. 20. marts 2020 på diplomingeniøruddannelsen i Maskinteknik  på Aarhus Universitet fra kl. 13-15.

Her kan du møde studerende, præsentere din virksomhed og aftale, hvordan I kan samarbejde gennem et projekt eller et praktikophold.

Aarhus Universitet uddanner både diplomingeniører og civilingeniører der har et tæt samarbejde med erhvervslivet. Diplomingeniørstuderende får mulighed for at engagere sig i ingeniørarbejde i virksomheder enten i form af ingeniørpraktikophold på 5. semester eller bachelorprojektet på 7. semester. Bachelorprojektet udføres også ofte i tæt samarbejde med en virksomhed. Det hjælper virksomhederne med at holde fingeren på pulsen i forhold til den teknologiske udvikling, og de studerende får mulighed for at spore sig ind på en relevant karrierevej og danne sig et netværk.

Praktisk information til virksomheder

Deltagelse er gratis, men der opkræves et no-show fee for virksomheder på 1.000 kr.

Sted og tid: Projekt- og praktikdagen afholdes på Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C i lokale 03.055, hvor standene placeres.

Om standen 
Din virksomhed får en lille stand, der består af et bord og 2 stole placeret på 2 x 1,5 m. Der er ikke mulighed for at få opstillet større stande. I er velkommen til selv at medbringe en enkelt roll-up som baggrund.

Klargøring og opstilling af standen er muligt fra kl. 12.30 på dagen.

For mere information kontakt
Praktikkoordinator for ingeniøruddannelserne, lektor Christina Munk på cmu@ase.au.dk