Praktik- og projektdag på Katrinebjerg

One Minut Madness - Ved Praktik og projektdag på Katrinebjerg får virksomhederne hver 1 minut til at præsentere sig. Foto: Roar Paaske

Invitation til virksomheder

Praktik- og projektdag (Pdag) afholdes fredag den 6. marts 2020.

Pdag i oktober 2019 var en stor succes hvor 50 virksomheder deltog. Vi gentager succesen og inviterer igen til gratis Pdag fredag d. 6. marts 2020. Her kan virksomheder og studerende møde hinanden og få en snak om praktik- eller projektsamarbejde.

200 studerende leder efter praktikplads eller bachelorprojekt (diplomingeniørprojekt)

Du kan præsentere din virksomhed for 200 studerende fra ElektronikElektrisk EnergiteknologiSoftwareteknologi/IKT og Sundhedsteknologi. De er alle på jagt efter et praktikophold eller projektsamarbejde i efteråret 2020.

Aarhus Universitet uddanner bl.a. diplomingeniører, der har et tæt samarbejde med erhvervslivet. De studerende kan engagere sig i ingeniørarbejde i virksomheder enten i form af ingeniørpraktikophold på 5. semester eller bachelorprojektet/diplomingeniørprojekt på 7. semester.

Program for Pdag

Pdag afholdes fredag d. 6. marts 2020 i Shannon-bygningen på Campus Katrinebjerg, Finlandsgade 22, Aarhus N.

Spor 1: Virksomheder indenfor Elektronik og Elektrisk energiteknologi

Målrettet ingeniørstuderende fra Elektronik og Elektrisk energiteknologi

Kl. 8.00 – 10.30

Spor 2Virksomheder indenfor Softwareudvikling eller Sundhedsteknologi

Målrettet ingeniørstuderende fra Softwareteknologi og Sundhedsteknologi

Kl. 10.45 – 13.15

Spor 3: Virksomheder indenfor User Experience, projektledelse, digital transformation mv.

Målrettet studerende fra Digital design og Informationsvidenskab samt ingeniørstuderende fra Softwareteknologi og Sundhedsteknologi

kl. 13.30 – 16.00

• Tilmelding er lukket, da alle pladser er optaget.
    Du kan dog stadig blive skrevet på venteliste til en stand-plads
  • Der er plads til 42 virksomheder, der deltager med både stand og OMM
  • De første 8 fra ventelisten får kun en stand, og kan ikke deltage ved OMM
  • Deltagelse er gratis, men der opkræves et no-show fee på 1.000 kr.

One-minute-madness

OMM afvikles effektivt og på 42 minutter når vi igennem alle 42 virksomheders præsentation.

• Du har et minut og en slide til at præsentere din virksomhed
  • Deadline og detaljer om slide tilsendes efter tilmelding

Standen

Alle stande er ens og består af et bord og 2 stole.

• I er velkomne til at medbringe 1-2 roll-up
  • Tag meget gerne eksempler med på jeres HW/SW
  • Behov for 230V markeres ved tilmelding.

For mere information

Kontakt praktikkoordinator lektor Henrik Olsen ho@ase.au.dk eller mobil 41 89 32 42