Praktik- og projektdag på Katrinebjerg

Praktik- og projektdag for diplomingeniører i Elektrisk energiteknologi, Elektronik, Softwareteknologi og Sundhedsteknologi.

One Minut Madness - Ved Praktik og projektdag på Katrinebjerg får virksomhederne hver 1 minut til at præsentere sig. Foto: Roar Paaske

Invitation til virksomheder

Praktik- og projektdag (Pdag) afholdes fredag den 2. oktober 2020.

Pdag i marts 2020 var en stor succes hvor 75 virksomheder deltog. Vi gentager succesen og inviterer igen til gratis Pdag fredag d. 2. oktober 2020. Her kan virksomheder og studerende møde hinanden og få en snak om praktik- eller projektsamarbejde.

200 studerende leder efter praktikplads eller bachelorprojekt (diplomingeniørprojekt)

Du kan præsentere din virksomhed for 200 studerende fra ElektronikElektrisk Energiteknologi og  Softwareteknologi/IKT. De er alle på jagt efter et praktikophold eller projektsamarbejde i foråret 2021.

Aarhus Universitet uddanner bl.a. diplomingeniører, der har et tæt samarbejde med erhvervslivet. De studerende kan engagere sig i ingeniørarbejde i virksomheder enten i form af ingeniørpraktikophold på 5. semester eller bachelorprojektet/diplomingeniørprojekt på 7. semester.

Program for Pdag

Pdag afholdes fredag d. 2. oktober 2020 i Shannon-bygningen (sted er endnu uafklaret pga. Covid-19) på Campus Katrinebjerg, Finlandsgade 22, Aarhus N.

Spor 1: Virksomheder indenfor Elektronik og Elektrisk energiteknologi

Målrettet ingeniørstuderende fra Elektronik og Elektrisk energiteknologi

Spor 2Virksomheder indenfor Softwareudvikling

Målrettet ingeniørstuderende fra Softwareteknologi.

• Tilmelding er endnu ikke åbnet
  • Deltagelse er gratis, men der opkræves et no-show fee på 1.000 kr.

One-minute-madness

Afvikles effektivt og du har et minut og en slide til at præsentere din virksomhed.

Standen

Alle stande er ens og består af et bord og 2 stole (dette er endnu uafklaret pga. Covid-19)

• I er velkomne til at medbringe 1-2 roll-up (dette er endnu uafklaret pga. Covid-19)
  • Tag meget gerne eksempler med på jeres HW/SW
  • Behov for 230V markeres ved tilmelding.

For mere information

Kontakt praktikkoordinator lektor Henrik Olsen ho@ase.au.dk eller mobil 41 89 32 42