Praktik- og projektdag for Kemi, Bioteknologi og Kemi og fødevareteknologi

Diplomingeniørstuderende Sandra Maria Sørensen i praktik hos Arla Food. Foto: Lars Kruse, AU Foto

Praktik- og projektdag for Kemi, Bioteknologi og Kemi og fødevareteknologi

Onsdag d. 25. marts, 2020 kl. 15-18

Vi inviterer til Praktik- og projektdag d. 25. marts 2020 kl. 15-18, hvor virksomheder og ingeniørstuderende kan møde hinanden og få en snak om praktik- og projektsamarbejde

Invitation til virksomheder

Vi vil gerne invitere virksomheder til Praktik- og projektdag d. 25. marts 2020 på diplomingeniøruddannelserne i Bioteknologi, Kemi og Kemi og fødevareteknologi på Aarhus Universitet  kl. 15-18.

Her kan virksomheden præsentere sig, møde de studerende, og aftale, hvordan I kan samarbejde gennem et projekt eller et praktikforløb. Praktikforløb og bachelorprojekter ligger typisk i efterårssemestret.

Aarhus Universitet uddanner både diplomingeniører og civilingeniører. Diplomingeniørstuderende skal i praktik i en virksomhed på 5. semester, og skrive bachelor/diplomingeniørprojektet på 7. semester - ofte i tæt samarbejde med en virksomhed. Tilsvarende skrives specialet på civilingeniørstudiets sidste semester ofte i tæt samarbejde med en virksomhed.

Praktisk information og tilmelding

Gebyr: Deltagelse er gratis, men der opkræves et no-show fee for virksomheder på 1.000 kr.

Sted: Projekt- og praktikdagen afholdes i og ved Peter Bøgh Andersen-auditoriet , IT byen Katrinebjerg, Finlandsgade 23, 8200 Århus N. Evt. roll-ups kan placeres i udenomsarealerne omkring auditoriet.

Tilmelding: Klik på linket og tilmeld din virksomhed til Praktik- og projektdag (max 30 virksomheder kan deltage)

Program

1. De deltagende virksomheder giver en kort fælles præsentation af virksomheden samt eventuelle projekter for alle fremmødte studerende - 1-2 minutter (ca. 1-3 slides) pr. virksomhed.
  2. Virksomhederne står ved en lille stand, med plads til en poster eller en roll-up, hvor de studerende kommer forbi for at tale om samarbejdsmuligheder.

- Der vil være et let traktement i form af pizza, øl og vand.

For mere information kontakt

Praktikkoordinator for ingeniøruddannelserne, lektor Karin Stenderup på karin.stenderup@ase.au.dk

Find vej

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet