Job og karriere på Ingeniørhøjskolen

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet tilbyder spændende udfordringer til dig, der brænder for at undervise og fordybe dig i dit ingeniørvidenskabelige fagområde, eller tid dig, der gerne vil løse opgaver inden for det teknisk­/administrative område.

Hos os får du et fleksibelt arbejdsliv med frihed under ansvar og masser af plads til at udvikle dig fagligt og lære nyt.

Underviser på Ingeniørhøjskolen

Som underviser på Ingeniørhøjskolen skal du være med til at uddanne talentfulde diplomingeniører til fremtidens arbejdsmarked og til videre uddannelse. Samtidig får du en vigtig rolle i forhold til at styrke vores teknologiske samarbejde med erhvervslivet, og du får mulighed for at deltage i eller lede videnskabelige udviklings- og forskningsprojekter og innovationsaktiviteter inden for dit fagområde.

Som underviser kan du opnå stillingsbetegnelserne adjunkt, lektor, ingeniørdocent eller ekstern lektor.

Kvalitetstemplet CDIO

Alle diplomingeniøruddannelser ved Aarhus Universitet er CDIO-klassificerede og hører dermed til blandt verdens bedste tekniske uddannelser.

Bogstaverne CDIO karakteriserer den arbejdsproces, som alle diplomingeniører fra Aarhus Universitet bliver trænet i under uddannelse.

Som underviser bliver det din opgave at sikre, at dine studerende både opnår et højt fagligt niveau, men også at de bliver i stand til at:

• omsætte teori til praktisk anvendelse
  • tænke innovativt i alle faser af ingeniørens arbejdsproces
  • lede projekter og samarbejde
  • inddrage samfundsmæssige, økonomiske, miljømæssige og sociale perspektiver i ingeniørarbejdet

Mød vores medarbejdere

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet optager hvert år cirka 1000 nye diplomingeniørstuderende og har 170 medarbejdere.

Størstedelen er vores medarbejdere er knyttet til vores campusområder i Aarhus: Hangøvej, Katrinebjerg og Herning, men vi har også en voksende medarbejdergruppe på vores campus i Herning.

Her kan du møde nogle af vores medarbejdere og høre dem fortælle, hvordan Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet er som arbejdsplads og få indblik i deres videnskabelige aktiviteter.

• Mød adjunkt, Søren Steffensen
  • Mød lektor, Christina Munk