Online Åbent Hus om ingeniøruddannelserne i Herning

Deltag i virtuelt åbent hus på Aarhus Universitet i Herning tirsdag d. 9. juni fra kl. 16.00 til 17.00 og hør om mulighederne for at læse til ingeniør i Herning.

14.05.2020 | Camille Thyberg

Dato tir 09 jun
Tid 16:00 17:00
Sted Aarhus Universitet i Herning, Birk Centerpark 15, 7400 Herning

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet udbyder 3 diplomingeniøruddannelser i Herning. Du kan læse til diplomingeniør i Elektrisk energiteknologi, Elektronik og Maskinteknik. To af uddannelserne kan også læses online. På billedet ses studievejleder ved Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet i Herning Camille Tyberg (tv) og studievejleder for Institut for Forretningsudvikling Mette Bak Odder. Foto: Anders Trærup.

Overvejer du at starte på en ingeniøruddannelse i Herning til sommer?
Du kan stadig nå det!

Mød os på afstand (online), før du træffer dit uddannelsesvalg, når vi slår de virtuelle døre til universitetet op tirsdag d. 9. juni fra kl. 16.00 til 17.00.

Her kan du høre om alle vores bachelor- og diplomingeniøruddannelser i Herning og stille spørgsmål til undervisere, studerende og studievejledere – og samtidig blive klogere på dit uddannelsesvalg.

Tilmeld dig via linket, og du vil senere modtage en e-mail med oplysninger om, hvordan du deltager online.

Du finder programmet nedenfor, og husk at ansøgningsfristen til ingeniøruddannelserne er den 5. juli 2020, kl. 12.

Uddannelser ved Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet i Herning:

Uddannelser ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi i Herning:

Online program:

16.00 - 16.05:

Kort velkomst

16.05 - 16.25

Oplæg ved studievejledningen om uddannelserne i Herning, herunder kort om optag mv.

16.30 – ca. 17.00

Du vælger uddannelse, du gerne vil høre om. Her har du mulighed for at stille spørgsmål til en underviser eller en studerende, og du kan hente inspiration fra de andre deltageres spørgsmål.

1. Diplomingeniør i Forretningsudvikling, BDE
  2. Global Management and Manufacturing, GMM
  3. Erhvervsøkonomi, HA samt Economics and Business Administration
  4. Diplomingeniør i Elektronik samt Elektrisk Energiteknologi
  5. Diplomingeniør i Maskinteknik

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til arrangementet eller uddannelserne, står vi klar til at vejlede dig.

Studievejleder for Diplomingeniør i Elektronik, Elektrisk energiteknologi og Maskinteknik:

Camille Tybjerg på tlf. 9352 2114 eller på caty@ase.au.dk

Studievejleder for BDE, GMM og Erhvervsøkonomi:

Mette Bak Odder, på tlf. 2136 6232 eller på metteod@au.dk

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet