Åben forelæsning: Ledelse af kunderelationer i byggebranchen

Resultater fra mere end 1000 større byggeprojekter.

19.11.2019 | Kasper Lynge

Dato tir 10 dec
Tid 14:00 16:00
Sted Ingeniørhøjskolen, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, lokale 03.107
Tilmelding er lukket

I løbet af de første 2-5 år vil mange nyuddannede ingeniører stå med et ledelsesansvar – ikke kun overfor medarbejdere i den pågældende virksomhed eller byggeprojekt – men også i et eksternt perspektiv.

Derfor rejser der sig et naturligt spørgsmål – hvad gør den dygtige leder overfor sine kunderelationer – og hvilke effekter opnår den dygtige ledere?

Bülow Management har erfaring fra en lang række af mellemstore og store entreprenørvirksomheder med udvikling af KundeFokus. Over de sidste 3-4 år ses en markant professionalisering af håndteringen overfor kunderelationerne.

Ved dette indlæg og forelæsning vil Rasmus Steen Malmstrøm komme nærmere ind på:

• Sammenhæng mellem dygtig virksomheds ledelse og kundeledelse
  • Teoretisk såvel erfaringsbaseret perspektiver omkring udvikling af kundetilfredshed og kunderelationer
  • Resultater på brancheniveau baseret på mere end 1000 større byggeprojekter over de seneste 3 år
  • Åben debat omkring jeres ansvar og mulighed for udvikling af kundeledelse

Hermed vil Bülow Management og Rasmus berette omkring de konkrete erfaringer, som er etableret gennem mange års fokuseret indsat på modning og udvikling af en kundekultur – hvor der i dag gennemføres store og brede initiativer for at fremme samarbejdsrelationer, der skaber grundlaget for et mere effektivt og værdifuldt projektforløb gensidigt for de involverede partere.

Rasmus Steen Malmstrøm kommer med en baggrund som ingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus fra 2011.

Siden da har han arbejdet som effektiviserings- og ledelsesrådgiver hos Bülow Management.

Tilmelding og kontakt

Tilmelding: https://events.au.dk/ledelse-af-kunderelationer-i-byggebranchen/tilmelding senest den 8. december

Du er velkommen til at kontakte Leo Pedersen (lpe@ase.au.dk), hvis du har spørgsmål til forelæsningen.

Forelæsning / foredrag, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet