Aarhus Universitets segl

Laboratorie for bærende konstruktioner

I laboratoriet kan du udføre statiske forsøg med bærende konstruktioner. Du kan lave træk- og trykprøvning og i et vist omfang lave forsøg med dynamisk påvirkning af emner og udmattelsesforsøg.

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer i hallen.


Udstyr og vejledninger

Har du brug for et skab?

Laboratoriet kan tilbyde dig/din gruppe jeres eget skab, som I kan opbevare sikkerhedssko, arbejdstøj og andet i, indtil I igen skal i laboratoriet.
Kontakt BirgerPrototypeværkstedet for at få tildelt et skab.

Vil du udføre forsøg?

Følg disse 4 trin og du er i gang:

1) Bookingskema

Lav i samarbejde med din vejleder en grundig projektbeskrivelse og udfyld dette bookingskema med beskrivelsen, skitsering af opstilling m.m.

2) Ansøgning om adgang

Udfyld denne formular for at søge adgang til laboratorier og værksteder. Ansøgningen bliver sendt direkte til administratoren og du får besked pr. mail, når du har fået adgang.

3) Ordreseddel, materialer

Hvis du skal have produceret og/eller indkøbt materialer til dit projekt, skal du udfylde dette skema. For at overholde regler om handelsaftaler og rabatter, skal du så vidt muligt benytte de leverandører, vi har aftaler med. Find en leverandøroversigt ved at følge dette link.
OBS: Du skal ikke selv bestille varer, det tager personalet sig af.

4) Sikkerhedsgodkendelse

  Når forsøgsopstillingen er klar og før selve forsøget påbegyndes, skal din opstilling sikkerhedsgodkendes. Dette sker ved at dette skema downloades, udfyldes og printes ud. Kontakt lab-personalet, der indkalder sikkerhedsudvalget til en gennemgang af din opstilling.

Åbningstider

Åbningstider med personale

  • Mandag – fredag, kl. 08:00-15:15

Åbningstider med adgang

Læs mere om åbningstider og adgang

Book et laboratorium på Navitas

 Bemærk, at du skal være på Eduroam eller VPN for at tilgå bookingsiden  

Kontakt laboratorieansvarlig

Find os på Navitas Lokale 00.034