Praktik- og projektdag på Katrinebjerg

Praktik- og projektdag afholdes fredag den 7. april 2017

På de seks studieretninger: Elektronikingeniør, Elektrisk energiteknologi-ingeniør, IKT-ingeniør og Sundhedsteknologi-ingeniør samt Informationsvidenskab og Digital Design

Praktik- og projektdagen i 2016 var en stor succes hvor 28 virksomheder deltog. Vi gentager derfor succesen og inviterer igen til praktik- og projektdag (PDagen) d. 7. april 2017 kl. 09.00 – 11.00, hvor virksomheder og studerende kan møde hinanden og få en snak om praktik- eller projektsamarbejde.

Invitation

Kom til praktik- og projektdag d. 7. april 2017 på ingeniøruddannelserne: ElektronikElektrisk EnergiteknologiIKT, og Sundhedsteknologi samt Informationsvidenskab og Digital Design på Aarhus Universitet.

Her kan du møde studerende, præsentere din virksomhed og aftale, hvordan I kan samarbejde gennem et projekt eller et praktikophold.

Aarhus Universitet uddanner både diplomingeniører og civilingeniører der har et tæt samarbejde med erhvervslivet. Diplomingeniørstuderende får mulighed for at engagere sig i ingeniørarbejde i virksomheder enten i form af ingeniørpraktikophold på 5. semester eller bachelorprojektet på 7. semester. Bachelorprojektet udføres også ofte i tæt samarbejde med en virksomhed. Det hjælper virksomhederne med at holde fingeren på pulsen i forhold til den teknologiske udvikling, og de studerende får mulighed for at spore sig ind på en relevant karrierevej og danne sig et netværk.

Praktisk information til virksomheder

Deltagelse er gratis, men der opkræves et no-show fee for virksomheder på 1.000 kr.

• Tilmelding her senest den 31. marts (max. 35 virksomheder kan deltage)
    - der er nu lukket for tilmelding da alle pladser er booket

Sted og tid: Projekt- og praktikdagen afholdes Campus Katrinebjerg, Finlandsgade 22, Aarhus N i Shannon-bygningen d. 7. april 2017 fra 09.00 til 11.00.

Om standen
Din virksomhed får en lille stand, der består af et bord og 2 stole placeret på 2 x 1,5 m. Der er ikke mulighed for at få opstillet større stande.  I er velkommen til selv at medbringe en enkelt roll-up som baggrund.

Klargøring og opstilling af standen er muligt fra kl. 08.30 på dagen.

For mere information kontakt
Praktikkoordinator for ingeniøruddannelserne, lektor Henrik Olsen på ho@ase.au.dk

Karriere- og uddannelseskonsulent, Informationsvidenskab og Digital Design på birgitte.kvist@cc.au.dk

Bemærk, senere samme dag afholdes Katrinebjerg Karrieredag, Kdag

Her er der bl.a. mulighed for større stande. Læs meget mere om Karrieredag Katrinebjerg her.