Speeddating for bygningsområdet på Navitas

Speeddating, find jeres ingeniørpraktikant for efteråret 2017

Studieretningerne: Bygning og  Bygningsdesign

Speeddating er mødet mellem de kommende ingeniørpraktikanter og interesserede virksomheder.

Her i foråret 2017, har vi 137 studerende, der skal i praktik fra den 1. august 2017. Speeddatingen giver begge parter mulighed for at profilere sig, vurdere hinanden, og eventuel aftale næste skridt mod en praktikansættelse.

Speeddating afholdes tirsdag den 4. april 2017

Program

Kl. 07:45 åbner vi dørene til vores Café, på Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, hvor vi tilbyder en kop morgenkaffe, en rundstykke og I kan få en uformel snak med jeres kolleger fra andre virksomheder.

Kl. 08:30 begynder speeddatingen og forsætter frem til frokost kl. 12:00. Varigheden per samtale vil være 15 min. Materiale om lokalitet og til styring af proces vil blive tilsendt efter tilmelding.

Hvilke studerende kan I møde?

I dette semester har vi følgende antal specialestuderende på 4. semester. En viden I som virksomhed kan anvende til at tilrettelægge jeres deltagelse i arrangementet.

63 studerende på Bærende Konstruktioner
18 studerende på Energi og indeklima
24 studerende på Byggeproduktion
12 studerende på Geoteknik
15 studerende på Infrastruktur
5 studerende på Miljø

I er velkommende til at deltage med det antal medarbejdere, som I finder nødvendig for at kunne beskrive de forskellige fagretninger og specialer i netop jeres virksomhed. Giv besked om dette ved tilmeldingen.

De studerende er forberedte

De studerende er forberedte på at møde virksomhederne. De har arbejdet med at lave en ansøgning og CV på baggrund af profilbeskrivelser og stillingsopslag fra forskellige type virksomheder i branchen. De vil givet stille en række spørgsmål, så begge parter kan danne sig et godt indtryk af hinanden.

Gratis - men investér lidt tid

Det er gratis for din virksomhed at deltage, men vær klar på, at de studerende givet er interesseret i flere oplysninger om:

  • Arbejdsopgaver
  • Beskæftigelses- og karrieremuligheder
  • Løn– og ansættelsesforhold
  • Særlige udfordringer i jobbet
  • M.m.

Der er et maksimumsantal på 30 virksomheder, der kan deltage. Der bliver opstillet borde og sidepladser efter oplyst deltagerantal, samt at der er plads til en roll-up.

Tilmelding til Speed-Dating

Send en mail til praktikkoordinator Leo Pedersen; lpe@ase.au.dk   

Har du spørgsmål kontakt Leo på tlf.  4189 3206.

Deadline for tilmelding er den 24. marts 2017.

Find vej

Navitas
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C