Speeddating for bygningsområdet på Navitas

Praktikant til foråret 2019? - Indbydelse til Speeddating

Studieretningerne:

Det er blevet en tradition, at der hvert semester indbydes til Speeddating mellem virksomheder og studerende på Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet. Interessen for at deltage er som altid stor.

Dette møde giver begge parter mulighed for at profilere sig, vurdere hinanden, og eventuel aftale næste skridt mod en praktikansættelse.

Til foråret er der omkring 94 studerende, der skal i praktik fra den 1. februar 2019.

Speeddating foregår på en torsdag den 11. oktober 2018

Kl. 7:45
Dørene ååbner vi dørene til vores Café, på Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, hvor vi tilbyder en kop morgenkaffe og brød. I kan få en uformel snak med jeres kolleger fra andre virksomheder.

Kl. 8:30
Speeddatingen begynder og forsætter frem til frokost kl. 12:00. Varigheden per samtale vil være 15 min. Materiale om lokalitet og til styring af proces vil blive tilsendt efter tilmelding.

Hvilke specialestuderende kan du møde?

I dette semester har vi større spredning af de studerende mellem specialerne på 4. semester. Viden som I kan anvende til at tilrettelægge jeres deltagelse og bemanding i arrangementet.

30 på Bærende Konstruktioner

7 på Energi og indeklima

12 på Byggeproduktion

13 på Geoteknik

19 på Infrastruktur

13 på Miljø

I deltager med det antal medarbejdere, som I finder nødvendig for at kunne beskrive de forskellige fagretninger, specialer og opgaver i netop jeres virksomhed. Giv besked om dette ved tilmeldingen.

De studerende er forberedte

De studerende er velforberedte på at møde virksomhederne. De har arbejdet med at lave et CV og ansøgninger på baggrund af profilbeskrivelser og stillingsopslag fra forskellige type virksomheder i branchen, samt deres Insight personprofiler. De er klar med en række spørgsmål, således begge parter kan danne sig et godt indtryk af hinanden.

Gratis som sædvanlig - men I investér tiden

Det er gratis for din virksomhed at deltage, men vær klar på, at de studerende givet er interesseret i flere oplysninger om:

• Arbejdsopgaver
  • Beskæftigelses- og karrieremuligheder
  • Løn– og ansættelsesforhold
  • Særlige udfordringer i jobbet
  • M.m.

Der bliver opstillet borde og sidepladser efter oplyst deltagerantal, samt at der er plads til en roll-up.

Tilmelding til Speeddating

Send en mail til praktikkoordinator Leo Pedersen; lpe@ase.au.dk

Har du spørgsmål kontakt Leo på tlf. 4189 3206. Deadline for tilmelding er den 4. oktober 2018.

Find vej

Navitas