Speeddating for bygningsområdet på Navitas

Speeddating, find jeres ingeniørpraktikant for forår 2018

Studieretningerne: Bygning og  Bygningsdesign

Speeddating er mødet mellem de kommende ingeniørpraktikanter og interesserede virksomheder.

Her i efteråret 2017, har vi 90 studerende, der skal i praktik fra den 1. februar 2018. Speeddatingen giver begge parter mulighed for at profilere sig, vurdere hinanden, og eventuel aftale næste skridt mod en praktikansættelse.

Speeddating afholdes torsdag den 12. oktober 2017

Program

Kl. 07:45 åbner vi dørene til vores Café, på Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, hvor vi tilbyder en kop morgenkaffe, en rundstykke og I kan få en uformel snak med jeres kolleger fra andre virksomheder.

Kl. 08:30 begynder speeddatingen og forsætter frem til frokost kl. 12:00. Varigheden per samtale vil være 15 min. Materiale om lokalitet og til styring af proces vil blive tilsendt efter tilmelding.

Hvilke studerende kan I møde?

I dette semester har vi følgende antal specialestuderende på 4. semester. En viden I som virksomhed kan anvende til at tilrettelægge jeres deltagelse i arrangementet.

36 studerende på Bærende Konstruktioner
19  studerende på Energi og indeklima
7 studerende på Byggeproduktion
16 studerende på Geoteknik
2 studerende på Infrastruktur
10 studerende på Miljø

I er velkommende til at deltage med det antal medarbejdere, som I finder nødvendig for at kunne beskrive de forskellige fagretninger og specialer i netop jeres virksomhed. Giv besked om dette ved tilmeldingen.

De studerende er forberedte

De studerende er forberedte på at møde virksomhederne. De har arbejdet med at lave en ansøgning og CV på baggrund af profilbeskrivelser og stillingsopslag fra forskellige type virksomheder i branchen. De vil givet stille en række spørgsmål, så begge parter kan danne sig et godt indtryk af hinanden.

Gratis - men investér lidt tid

Det er gratis for din virksomhed at deltage, men vær klar på, at de studerende givet er interesseret i flere oplysninger om:

  • Arbejdsopgaver
  • Beskæftigelses- og karrieremuligheder
  • Løn– og ansættelsesforhold
  • Særlige udfordringer i jobbet
  • M.m.

 

Der er ingen begrænsning på antallet af deltagende virksomheder. Der bliver opstillet borde og sidepladser efter oplyst deltagerantal, samt at der er plads til en roll-up.

Tilmelding til Speed-Dating

Send en mail til praktikkoordinator Leo Pedersen; lpe@ase.au.dk   

Har du spørgsmål kontakt Leo på tlf.  4189 3206.

Deadline for tilmelding er den 3. oktober 2017.

Find vej

Navitas
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C