PraktikMatch for bygningsområdet på Navitas

Er din virksomhed interesseret i en ingeniørpraktikant til foråret 2020?
Så kom til PraktikMatch 2020

Studieretninger:

Samarbejdet mellem ASE og Maskinmesterskolen

Igen er vi gået sammen om at arrangere et fælles praktikarrangement. Dette samarbejde mellem AAMS og ASE er forsøg på hjælpe virksomheder med at få flere ingeniører og maskinmestrer ansat inden for det tekniske område i byggeriet.

Specifikt gør vi dette ved at vi hjælper hinanden med at få flere studerende i praktik. Det betyder, at vi den 1. februar 2020, har vi omkring 92 ingeniørstuderende, der skal i praktik samt potentielt 100 maskinmesterstuderende. PraktikMatchen giver begge parter mulighed for at profilere sig, vurdere hinanden, og eventuel aftale næste skridt mod en praktikansættelse.

PraktikMatch foregår torsdag d. 10. oktober 2019

Program:

07:45

åbner vi døren til Incuba Pier Venue (tidl. Cafeen), på Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, hvor vi tilbyder en kop morgenkaffe, en rundstykke og I kan få en uformel snak med jeres kolleger fra andre virksomheder.

08:15

Foredrag ved afdelingsleder Heidi Lund Sørensen, Dansk Boligbyg. Emnet er: Byggebranchens udfordringer. Foregår i Auditoriet 01:078, der ligger tæt ved Cafe-området mod adgangshallen.

08:45

PraktikMatchen begynder og forsætter frem til frokost kl. 12:00. Varigheden per samtale vil være 15 min. Materiale om placering af stand og til styring af proces vil blive tilsendt efter tilmelding.

Hvem kan du møde?

Ingeniørstuderende:

I dette semester har vi det lille hold af studerende. Vi har 92 specialestuderende på 4. semester.

• 46 på Bærende Konstruktioner
  • 18 på Energi og indeklima
  • 7 på Byggeproduktion
  • 5 på Geoteknik
  • 5 på Infrastruktur
  • 11 på Miljø

I er velkommende til at deltage med det antal medarbejdere, som I finder nødvendigt for at kunne beskrive de forskellige fagretninger og specialer i netop jeres virksomhed. Giv besked om dette ved tilmeldingen.

Maskinmesterstuderende:

• 22 Teknisk Projektleder linjen
  • 42 Energy
  • 34 STCW Maritime linje

De studerende er forberedte

De studerende er forberedte på at møde virksomhederne. De har arbejdet med at lave en ansøgning og CV på baggrund af profilbeskrivelser og stillingsopslag fra forskellige type virksomheder i branchen. De vil givet stille en række spørgsmål, så begge parter kan danne sig et godt indtryk af hinanden.

Gratis - men I investér lidt tid

De studerende er interesseret i alt, men især:

• Arbejdsopgaver
  • Beskæftigelses- og karrieremuligheder
  • Løn– og ansættelsesforhold
  • Særlige udfordringer i jobbet

Der er ingen begrænsning på antallet af deltagende virksomheder. Der bliver opstillet borde og sidepladser efter oplyst deltagerantal, samt at der er plads til en roll-up.

Tilmelding

Ingeniørpraktik: Send en mail til praktikkoordinator Leo Pedersen; lpe@ase.au.dk  Har du spørgsmål kontakt Leo på tlf. 4189 3206.

Maskinmesterpraktik: Send en mail til praktikkoordinator Trine Schmelling, trs@aams.dk  Info om praktik: https://www.aams.dk/wp-content/uploads/2015/04/Bachelor-dk_dec14.pdf  Har du spørgsmål kontakt Trine på tlf. 4083 8913

Deadline for tilmelding er den 3. oktober 2019.

Find vej

Navitas