Praktik- og projektdag på Navitas

Praktik- og projektdag afholdes torsdag den 28. september 2017

På studieretningen: Maskinteknik

Vi inviterer til praktik- og projektdag (PDagen på Navitas) d. 28. september 2017 kl. 15.00 – 17.00, hvor virksomheder og studerende kan møde hinanden og få en snak om praktik- eller projektsamarbejde.

Invitation

Kom til praktik- og projektdag d. 28. september 2017 på ingeniøruddannelsen maskinteknik  på Aarhus Universitet.

Her kan du møde studerende, præsentere din virksomhed og aftale, hvordan I kan samarbejde gennem et projekt eller et praktikophold.

Aarhus Universitet uddanner både diplomingeniører og civilingeniører der har et tæt samarbejde med erhvervslivet. Diplomingeniørstuderende får mulighed for at engagere sig i ingeniørarbejde i virksomheder enten i form af ingeniørpraktikophold på 5. semester eller bachelorprojektet på 7. semester. Bachelorprojektet udføres også ofte i tæt samarbejde med en virksomhed. Det hjælper virksomhederne med at holde fingeren på pulsen i forhold til den teknologiske udvikling, og de studerende får mulighed for at spore sig ind på en relevant karrierevej og danne sig et netværk.

Praktisk information til virksomheder

Deltagelse er gratis, men der opkræves et no-show fee for virksomheder på 1.000 kr.

Sted og tid: Projekt- og praktikdagen afholdes på Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C i Auditoriet d. 28. september 2017 fra 15.00 til 17.00. Standene placeres i cafeområdet og området udenfor.

Om standen
Din virksomhed får en lille stand, der består af et bord og 2 stole placeret på 2 x 1,5 m. Der er ikke mulighed for at få opstillet større stande. I er velkommen til selv at medbringe en enkelt roll-up som baggrund.

Klargøring og opstilling af standen er muligt fra kl. 14.30 på dagen.

For mere information kontakt
Praktikkoordinator for ingeniøruddannelserne, lektor Christina Munk på cmu@ase.au.dk