Praktik- og projektdag på Katrinebjerg

Praktik- og projektdag afholdes onsdag den 4. oktober 2017

På de fire studieretninger: Elektronikingeniør, Elektrisk energiteknologi-ingeniør, IKT-ingeniør og Sundhedsteknologi-ingeniør

Praktik- og projektdagen i april 2017 var en stor succes hvor mange virksomheder deltog. Vi gentager derfor succesen og inviterer igen til praktik- og projektdag (PDagen) d. 4. oktober 2017 kl. 09.00 – 11.00, hvor virksomheder og studerende kan møde hinanden og få en snak om praktik- eller projektsamarbejde.

Invitation

Kom til praktik- og projektdag d. 4. oktober 2017 på ingeniøruddannelserne: ElektronikElektrisk EnergiteknologiIKT, og Sundhedsteknologi på Aarhus Universitet.

Her kan du møde studerende, præsentere din virksomhed og aftale, hvordan I kan samarbejde gennem et projekt eller et praktikophold.

Aarhus Universitet uddanner både diplomingeniører og civilingeniører der har et tæt samarbejde med erhvervslivet. Diplomingeniørstuderende får mulighed for at engagere sig i ingeniørarbejde i virksomheder enten i form af ingeniørpraktikophold på 5. semester eller bachelorprojektet på 7. semester. Bachelorprojektet udføres også ofte i tæt samarbejde med en virksomhed. Det hjælper virksomhederne med at holde fingeren på pulsen i forhold til den teknologiske udvikling, og de studerende får mulighed for at spore sig ind på en relevant karrierevej og danne sig et netværk.

Praktisk information til virksomheder

Deltagelse er gratis, men der opkræves et no-show fee for virksomheder på 1.000 kr.

Sted og tid: Projekt- og praktikdagen afholdes Campus Katrinebjerg, Finlandsgade 22, Aarhus N i Shannon-bygningen d. 4. oktober 2017 fra 09.00 til 11.00.

Om standen
Din virksomhed får en lille stand, der består af et bord og 2 stole placeret på 2 x 1,5 m. Der er ikke mulighed for at få opstillet større stande. I er velkommen til selv at medbringe en enkelt roll-up som baggrund.

Klargøring og opstilling af standen er muligt fra kl. 08.30 på dagen.

For mere information kontakt
Praktikkoordinator for ingeniøruddannelserne, lektor Henrik Olsen på ho@ase.au.dk

One-minute-madness

Nedenstående videoklip er fra foråret 2017. Hver virksomhed får et minut og en slide til at præsentere sig.