Praktik- og projektdag på Katrinebjerg

One Minut Madness - Ved Praktik og projektdag på Katrinebjerg får virksomhederne hver 1 minut til at præsentere sig. Foto: Roar Paaske

Invitation til virksomheder

Praktik- og projektdag (Pdag) afholdes fredag den 4. oktober 2019.

Pdag i marts 2019 var en stor succes hvor 50 virksomheder deltog. Vi gentager succesen og inviterer igen til gratis Pdag fredag d. 4. oktober 2019. Her kan virksomheder og studerende møde hinanden og få en snak om praktik- eller projektsamarbejde.

200 studerende leder efter praktikplads eller bachelorprojekt

Du kan præsentere din virksomhed for 200 studerende fra ElektronikElektrisk Energiteknologi og IKT. De er alle på jagt efter et praktikophold eller projektsamarbejde i foråret 2020.

Aarhus Universitet uddanner bl.a. diplomingeniører der har et tæt samarbejde med erhvervslivet. De studerende kan engagere sig i ingeniørarbejde i virksomheder enten i form af ingeniørpraktikophold på 5. semester eller bachelorprojektet på 7. semester.

Program for Pdag

Pdag afholdes fredag d. 4/10 i Shannon-bygningen på Campus Katrinebjerg, Finlandsgade 22, Aarhus N

Kl. 07.45 – 08.15     Klargøring og opstilling af stande
Kl. 08.15 – 09.00     One-minute-madness (OMM)
Kl. 09.00 – 11.00     Virksomheders stande er åbne

Tilmelding

• Tilmelding senest den 2. september 2019 (tilmelding er lukket, alle pladser er optaget)
  • Der er plads til 42 virksomheder, der deltager med både stand og OMM
  • De første 8 fra ventelisten får kun en stand
  • Deltagelse er gratis, men der opkræves et no-show fee på 1.000 kr.

One-minute-madness

OMM afvikles effektivt og på 42 minutter når vi igennem alle 42 virksomheders præsentation.

• Du har et minut og en slide til at præsentere din virksomhed
  • Deadline og detaljer om slide tilsendes efter tilmelding

Standen

Alle stande er ens og består af et bord og 2 stole.

• I er velkomne til at medbringe en enkelt roll-up
  • Tag meget gerne eksempler med på jeres HW/SW
  • Behov for 230V markeres ved tilmelding.

For mere information

Kontakt praktikkoordinator lektor Henrik Olsen ho@ase.au.dk eller mobil 41 89 32 42

One-minute-madness

Nedenstående videoklip er fra foråret 2017. Hver virksomhed får et minut og en slide til at præsentere sig.