Nyheder

På billedet ses Jens Birk fra Ingeniørhøjskolen i Århus, mens han præsenterer pressen for idéen med haver på Gellerups tage. 
De fem vindere: Jens Gæmelke Birk fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus, Katrine Steenbach fra COWI, Nana Juul Hansen fra Aarhus Universitet, Karolina Nilsson fra Arkitektskolen Aarhus og Morten Bæk Jørgensen fra Aarhus Universitet.

15.11.2011 | ASE, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, Offentligheden / Pressen

Studerende sætter nye øjne på Gellerup

En hovedgade med lysende kunst og arkitektur. Frugt og grønt på tagene. Delejerskab mellem iværksættere og etablerede virksomheder og nye interaktive kommunikationskanaler. Sådan skaber man økonomisk vækst i Gellerup i følge de fem unge, der mandag vandt en idékonkurrence for deres forslag til forvandling af Gellerup fra udsat boligområde til…

Rune Frederiksen (tv) og Jesper Pedersen fra Ingeniørhøjskolen i 
Århus ved prisoverrækkelsen hos Grundfos.

11.11.2011 | ASE, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, Offentligheden / Pressen

Studerende får stor pris for afgangsprojekt

To studerende fra Ingeniørhøjskolen i Århus har vundet en prestigefyldt pris for udvikling af et koncept, der gør blandesløjfer langt mere kompakte.

10.11.2011 | ASE, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, Offentligheden / Pressen

Forsøg med skriftlige eksamener uden papir er en succes

Eksamensopgaver udarbejdes og besvares digitalt. Hvorfor skal de så printes ud, før de kan behandles? Ingeniørhøjskolen i Århus og Aarhus Universitet er gået sammen om Projekt Digital Eksamen i forsøget på at gøre de skriftlige eksaminer 100 procent digitale. Indtil videre med succes.

01.11.2011 | ASE, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, Offentligheden / Pressen

3D-kamera skal spotte syge svin

Med ny millionstøtte fra EU kan Ingeniørhøjskolen i Århus sætte gang i et toårigt forskningsprojekt med fokus på at udvikle en færdig teknologisk løsning, der skal gøre det muligt at identificere syge svin i kæmpebesætninger.