Vil du vokse med os?

Ingeniørområdet er i vækst, og studenterbestanden på Ingeniørhøjskolen er stigende. Vil du være med til at uddanne talentfulde diplomingeniører, styrke det teknologiske samarbejde med industrien og være en del af videnskabelige udviklingsaktiviteter, der tager udgangspunkt i erhvervslivets specifikke innovationsbehov?

Om at være underviser på Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Du ved ikke, om din faglighed er i topform, før du har stået over for 20 spørgelystne studerende med krav om svar her og nu. Som underviser får du øjeblikkelig respons, hvis du ikke leverer varen. Men der er også gevinst, når dine studerende klarer sig godt til eksamen. Ingeniørhøjskolens adjunkter og lektorer har lyst til at gå i dybden med deres ingeniørfaglighed og mod på at uddanne dygtige diplomingeniører til krævende virksomheder i Danmark og udlandet. Mange undervisere indgår også i udviklings- og forskningsprojekter, som gennemføres sammen med en lang række af Danmarks mest innovative virksomheder.

Vedrørende stillinger ved Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet:

Sekretariatsleder
Annie Thomsen