PraktikMatch for kommende ingeniørpraktikanter

Virksomheder, der skal have en bygningsingeniørpraktikant, har nu mulighed for at komme i kontakt med kommende ingeniørpraktikanter ved at deltage i PraktikMatch på Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet.

23.09.2019 | Leo Pedersen

Dato tor 10 okt
Tid 07:45 12:00
Sted Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, Navitas, Cafeen Pier Venue, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

Det er blevet en tradition, at der hvert semester afholdes PraktikMatch mellem virksomheder og studerende på Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet. Interessen for at deltage er som altid stor blandt både virksomheder og studerende.

PraktikMatch giver begge parter mulighed for at profilere sig, vurdere hinanden, og måske aftale næste skridt mod en praktikansættelse.

I det kommende efterår skal over 90 diplomingeniørstuderende fra studieretningerne Bygning og Bygningsdesign i praktik. Praktikperioden begynder d. 1. februar 2020.

Dato og program

Torsdag den 10. oktober 2019 - tilmelding senest den 3. oktober 2019