Nyheder

Centerleder Ib Johannsen har bl.a. ansvaret for det nye centers forsknings- og udviklingsaktiviteter og inviterer til samarbejde med virksomheder og forskere både nationalt og internationalt.

22.05.2017 | AU Engineering

Danske ingeniører i front med at bringe bioraffinering fra teori til praksis

Nyt bioraffinaderi-center skal bygge bro mellem laboratorie, forskning og industriel anvendelse

Direktør for Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, Conni Simonsen, modtog på vegne af Aarhus Universitet den 16. maj prisen som årets højdespringer i Ingeniørens Profilanalyse 2017.

18.05.2017 | AU Engineering

Fornem pris til ingeniørerne på Aarhus Universitet

Aarhus Universitet har vundet prisen som årets højdespringer i fagbladet Ingeniørens årlige profilanalyse. Universitetet går samlet 26 pladser frem i forhold til sidste år.

"Der er så mange ting og så mange problemer at tage fat i, hvor man virkelig kan se, at man kan gøre en kæmpe forskel," lyder det fra ingeniørstuderende Sanne Jensen, som gerne vil arbejde med udvikling af fødevarer i fremtiden. Du kan læse mere om Sanne ved at trykke på linket i artiklen.

18.05.2017 | AU Engineering

Store forventninger til ny ingeniøruddannelse inden for fødevarer

Fødevareindustrien nærmer sig en akut mangel på dygtige medarbejdere med tekniske kompetencer, der kan bidrage til udviklingen af nye fødevarer og nye bæredygtige produktionsmetoder. Det skal en ny ingeniøruddannelse på Aarhus Universitet råde bod på.

Arrangementer

tir 23 maj
14:30-18:00 | Auditoriet, AU Folulum
Indvielse af Center for Cirkulær Bioøkonomi
Aarhus Universitet inviterer til indvielse af et nyt tværfagligt Center for Cirkulær Bioøkonomi i Foulum den 23. maj.
lør 27 maj
00:00-20:00 | Navitas, Aarhus
FIRST® LEGO® League Open European Championship 2017
Lad os bygge en robot til fremtiden! Byen byder velkommen til mere end 1000 unge fra hele verden, der samles for at finde ud af, hvem der er bedst til at bygge og programmere LEGO-robotter. Konkurrencen har fokus på at engagere børn i videnskab og teknologi gennem leg og læring.
ons 07 jun
15:00-17:00 | Peter Bøgh Andersen auditoriet, Finlandsgade 23, 8200 Aarhus N
Overvejer du en ingeniøruddannelse?
Så kom til orienteringsmøde om ingeniøruddannelserne i Aarhus